DQ 2012

A DQ különleges vörösbor házasítás: merlot, cabernet franc és kékfrankos fajtákból készült. A cuvée alapját képző fajták 18 hónapig elkülönítve, hagyományos tölgyfahordókban, majd a házasítás után 10 hónapig enyhe pörkölésű barrique hordókban együtt értek.
×

Stephanus, Egri Bikavér 2012

Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot és Cabernet Franc borok házasításával készült vörösbor, mely a különlegesen válogatott alapanyagoknak, és a pár hónapos barrique érlelésnek köszönheti kellemes harmóniáját, sajátosan gazdag ízvilágát! Kiváló ajándék a borokhoz értő és a bort szerető embereknek!
×

Pincerejtek- Feledés 2012

Kékfrankos, Merlot és Cabernet Franc borok házasításával készült vörösbor, mely a különlegesen válogatott alapanyagoknak, és a pár hónapos barrique érlelésnek köszönheti harmóniáját, sajátosan gazdag ízvilágát! Kiváló ajándék a borokhoz értő, és a bort szerető embereknek!
×

Dávid Rosé 2018

Reduktív feldolgozással, Pinot Noir szőlőből készült rosé, melyet friss illatok és élénk gyümölcsös jegyek jellemeznek. Fogyasztását 12 °C-ra hűtve ajánljuk.
×

Noémus 2012

Merlot, Kékfrankos és Cabernet Franc házasításából készült. Az egri borvidékre jellemző testes, karakteres, érett szilva és csokoládé ízekkel párosuló különleges vörösbor házasítás. E nemes vörösbort alapos és megkülönböztetett figyelemmel készítettük ínyenc borfogyasztók számára.
×

Egri Csillag Talizmán 2015

Olaszrizling, Rajnai rizling, Zenit, Leányka, Chardonnay adja a fényét e csillagnak. Illata intenzív, kifejezetten bájos, többfajta virág és gyümölcs illattal fűszerezve. A finom ásványos savak remek harmóniában kóstolhatóak a gyümölcsökkel (alma, őszibarack).
×

Egri Csillag 2013

Olaszrizling, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Leányka, és Hárslevelű adja a fényét e nemes nedűnek.Illata intenzív, kifejezetten bájos, parfümös. Szájban a finom élénk savak mesés harmóniában élnek a gyümölcsökkel (alma, őszibarack, csipetnyi keleti fűszer).
×

Talizmán

Chardonnay, Hárslevelű, Olaszrizling szőlőkből megkülönböztetett figyelemmel készült, prémium fehér cuvée, melynek egy része a tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően tovább gazdagította a bor gyümölcsösségét és struktúráját.
×

Cabernicum 2012

A Cabernet-ek unikumja! Az egri borvidékre jellemző testes, karakteres cabernet szerkezethez érett szilva és csokoládé ízek párosulnak. "Kaberné fanoknak" kötelező olvasmány!
×

3394 2012

Egerszalók és Polgármesterünk tiszteletére készítettük e vörösbort. A palackban lévő nedű a pincészetünket hűen tükröző birtokbor. A névvel és a címkével községünknek állítottunk emléket.
×

Talizmán 2015

A Talizmán különleges házasítás. A cuvée alapját képező fajták közül a Chardonnay és az Olaszrizling 4 hónapig elkülönítve,enyhe pörkölésű, francia hordókban érlelődött. Ezt követően végeztük el a házasítást, majd további 3 hónap együttérés után palackoztunk.
×

Öreghegy 2011

Pincészetünk két zászlós fajtából készített jó minőségű, intenzív és komplex bor, mely eleganciájával a mindennapok és az ünnepi asztalok dísze is lehet.
×

Chardonnay 2015

A 2015-ös Chardonnay borunk kivételes. A természet és a terroir nagyon szép szőlővel ajándékozta meg borászatunkat. A kiváló alapanyag felét 4 hónapos, másodtöltésű tölgyfahordóban érleltük, majd az érintetlenül félretett másik felével történő házasítást követően palackba zártuk.
×